RETOUREN & SERVICE


 

Toch niet tevreden?

Waar gewerkt wordt, worden fouten gemaakt. Ook bij ons gaat er wel eens iets mis. Een foutje in de uitlijning, een beschadiging tijdens de levering of een vergeten noest op een belangrijke plek in de foto. Erg vervelend natuurlijk.

Op onze producten is de wettelijke garantieprocedure van toepassing. Dat betekent dat onze producten datgene moeten doen wat jij er in alle redelijkheid van mag verwachten. Meer garanties dan dat kunnen we niet geven. Wij begrijpen als geen ander dat het kopen van wanddecoratie niet alledaags is en dat alleen het allerbeste resultaat telt. We willen namelijk dat je net zo enthousiast bent over het resultaat als wij. Logisch toch?

Stuur ons een foto van de beschadiging

Is jouw foto beschadigd binnengekomen? Om de klacht zo snel mogelijk op te lossen kun je ons het best per mail een aantal foto’s sturen waarop de schade duidelijk zichtbaar is. Dat mag een eenvoudige foto via de mobiele telefoon zijn. Op deze manier kan ons team de klacht beoordelen en heb je op werkdagen uiterlijk binnen 48 uur een inhoudelijke reactie. Als blijkt dat er sprake is van verwijtbare schade door toedoen van ons of onze vervoerder, dan zorgen we voor een kosteloze herdruk. Hiervoor maak je dus geen extra kosten.

Vermeld in deze mail in ieder geval de volgende gegevens:

– Het ordernummer

– omschrijving klacht/schade

– Naam, adres en woonplaats.

– Telefoonnummer

Nadat je klacht is ontvangen sturen we geen orderbevestiging, maar antwoorden we binnen 48 uur per telefoon of email.

Ben je niet tevreden over onze dienstverlening? Laat het ons ook dan via de email weten en binnen 48 uur krijg je een reactie.

Herroepingsrecht. Voorkomen is beter dan genezen

Realiseer je dat het herroepingsrecht op onze producten is uitgesloten. Dit komt doordat de producten maatwerk en persoonlijk zijn, we kunnen ze niet opnieuw verkopen. Dus wanneer je achteraf toch liever een andere materiaalsoort had willen kiezen, kunnen we dit niet zonder meer voor je aanpassen. Kijk hiervoor op onze algemene voorwaarden

Twijfel je over de keuze voor een materiaal of de afdrukkwaliteit van je foto? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende fotocontrole. Voorkomen is immers altijd beter dan genezen.