LEVERTIJD

 

Levertijden

Je wilt je bestelling na het bestellen natuurlijk zo snel mogelijk aan de muur hebben of cadeau kunnen geven. Nadat de betaling van je bestelling door ons is ontvangen controleert ons team persoonlijk de kwaliteit van je afdruk. Zodra de controle is uitgevoerd zorgen wij er voor dat jouw bestelling binnen 5 werkdagen wordt verstuurd.

Je pakket online tracken

Voor het afleveren van onze pakketten werken we DHL Parcel. Het trackingsysteem is zorgvuldig afgestemd met de status van jouw bestelling. Gedurende het proces van controle tot aan verzending houden we je op de hoogte. Op de volgende momenten ontvang je via ons of de vervoerder een bericht per mail.

  • Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een e-mail met de bestelbevestiging.
  • Op de dag van verzending ontvang je een e-mail (order verzonden) met daarin de Track&Trace gegevens.
  • Tevens ontvang je een e-mail van onze vervoerder Transmission met de Track&Trace code.
  • In de meeste gevallen ontvang je de bestelling op werkdagen binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail met de Track&Trace code.

Niet thuis voor aflevering

Tijdens de aflevering van je bestelling moet er iemand thuis zijn omdat pakketten voor ontvangst getekend moeten worden. Wanneer er op het moment van levering niemand thuis is zal de chauffeur een niet-thuisbericht in je brievenbus achter laten. Hiermee kun je zelf een afspraak inplannen voor een nieuwe levering op een door jou gewenst moment.

Eventueel kun je bij het bestellen een alternatief afleveradres opgeven. Bijvoorbeeld dat van de buren of van je werk.

Vertraging?

Ondanks alle inspanningen kan het voorkomen dat leveringen vertragen via de vervoerder. Bovenstaande levertijden zijn daarom onder voorbehoud van de stiptheid van het transportbedrijf. De vervoerder garandeert voor 99% dat een bestelling de volgende werkdag wordt afgeleverd. Let op, bestellingen naar België en Duitsland hebben een langere levertijd. Je bestelling niet op tijd ontvangen? Neem contact op met onze klantenservice. Wij lzoeken het voor je uit.

Nog niet betaald

Alleen bestellingen waarvan de betaling is ontvangen worden in productie genomen. Dit is ook het moment waarop je bestelling is geplaatst en de 5 werkdagen levertijd in gaat. Om z.s.m je bestelling in huis te hebben kun je het beste betalen via iDEAL. Bij een overboeking is de overschrijving meestal een dag later binnen en gaat daarmee ook de levertijd van 5 werkdagen in.